Djeca i moderna tehnologija, kako ih pravilno usmjeriti?

Povijest nas uči da se napredak znanosti i tehnologije te promjene koje one donose u našem društvu, ne mogu zaustaviti ili usporiti. Djecu ne treba ograničavati već usmjeravati.

Možda ste zabrinuti  jer vaše dijete provodi previše vremena za računalom ili mobitelom? Razmišljate li hoće li vaše dijete biti spremno za tržište rada sutrašnjice i hoće li imati potrebne vještine koje će mu osigurati dobro radno mjesto i ugodan život? Nažalost, sami nemate dovoljno vremena učiti dijete pravilnom korištenju modernih tehnologija, korisnim programima i alatima. I što sada? Kako im omogućiti da izraze svoju kreativnost i talente koristeći alate sadašnjice, računala i mobitele, ali na siguran, zabavan i poticajan način?

Uključite svoje klince u nov i moderan, a prije svega zabavan i siguran način učenja o modernim tehnologijama i savladavanju najvažnijeg jezika sadašnjice - programskog jezika, na njima prirodan način, kroz igru, druženje i timski rad u sigurnom i poticajnom okruženju, u Apple Authorized Training Provider - iTrainer.hr.

Kako radimo i što potičemo kod djece?

Naši tečajevi prilagođeni su trima osnovnoškolskim dobnim skupinama od 1.-3. razreda, 4.-5. razreda te 6.-8. razreda i temelje se na izvornim nastavnim programima koje Apple koristi u Kaliforniji.

Radi se u malim grupama od maksimalno desetero djece, uz stručnu podršku naših iskusnih trenera s ciljem pružiti dovoljno pažnje svakom djetetu i na taj način osigurati da se gradivo sa lakoćom savlada i usvoji.

Zajedničko svim dobnim skupinama je poticanje analitičkog načina razmišljanja i logičkog prosuđivanja prilikom rješavanja programskih zadataka uz timski rad. Potičemo dječju kreativnost i učimo ih lakoći prezentiranja vlastitih i timskih postignuća koristeći moderna multimedijalna pomagala.

Učimo djecu sigurnom i ispravnom korištenju računala i tableta, pisanju programskog koda tj. programiranju ili kodiranju te dizajniranju, izradi i upravljanju robotima. Programski zadaci prilagođeni su uzrastu i kombiniraju vrhunsku opremu i nastavna pomagala poput Apple® Mac računala, iPad tableta, LEGO® robota i OSMO® dodataka za vizualno-senzorno blok programiranje.

Osnovne informacije

Tečaj se provodi jednom tjedno u trajanju jednog sata (60 minuta) i prati dinamiku školske godine. Planirani početak tečaja je u tjednu koji počinje u ponedjeljak 17.09.2018. godine, a završetak u tjednu koji počinje s ponedjeljkom 14.06.2019. godine, pri čemu svaka grupa ima svoj termin u tjednu.

Raspoloživi termini su od ponedjeljka do petka u vremenima od 17-18 sati, 18.15-19.15 sati ili 19.30-20.30 sati. Upisani termin ostaje isti kroz cijelo razdoblje provedbe tečaja.

Tečaj se provodi na četiri lokacije u Zagrebu:

iTrainer Centar - Vukasovićeva 1/1.kat,

OŠ Marina Držića - Nalješkovićeva ul. 4,
OŠ Ksavera Šandora Gjalskoga - Mlinarska 35,
OŠ Malešnica - Ul. Ante Topića Mimare 36.

i jednoj lokaciji u Novom Marofu:

OŠ Novi Marof - Zagorska 23.

S obzirom na izniman interes, ljubazno vas molimo da se što prije prijavite kako bi osigurali vašem djetetu njegovo mjesto u tečaju koji će mu pružiti puno veselja, zadovoljstva i novih znanja. Prvi sat je ogledni i nemate obvezu nastaviti ukoliko se vama ili djetetu ne dopadne.

Odaberi tečaj za svoje klince i prijavi ih još danas. 

36 sati, 1x tjedno po 1 sat (60 minuta) : Pon-Pet: 17.00-18.00 ili 18.15-19.15 ili 19.30-20.30
36 sati, 1x tjedno po 1 sat (60 minuta) : Pon-Pet: 17.00-18.00 ili 18.15-19.15 ili 19.30-20.30
36 sati, 1x tjedno po 1 sat (60 minuta) : Pon-Pet: 17.00-18.00 ili 18.15-19.15 ili 19.30-20.30