TERMINI UPISA
2019
BROJ POLAZNIKA U GRUPI
10
TRAJANJE
1x tjedno po 1 sat (60 minuta) : Pon-Pet: 16.00-17.00 ili 17.00-18.00 ili 18.00-19.00 ili 19.00-20.00
VRSTA TEČAJA
Programiranje i robotika, djeca od 4. do 5. razreda
Privola za obradu osobnih podataka
Prihvaćanjem ove privole i ustupanjem Vaših osobnih podataka unosom u ovaj prijavni obrazac pristajete na obradu navedenih vrsta osobnih podataka u svrhu koju označite u ovom obrascu.
Opširnije o davanju privole i načinu upravljanja Vašim osobnim podacima možete pročitati ovdje.
Podatke koje navedete u ovom obrascu koristit ćemo isključivo u svrhu prijave, izrade ponude i računa sukladno zakonskim propisima i/ili marketinške svrhe (molimo označite kvačicom u obrascu).
Za navedenu svrhu obrade, pristajem da me iTrainer.hr kontaktira putem sljedećih komunikacijskih kanala (molimo odaberite u obrascu).
* polja su obavezna
Hvala! Zaprimili smo prijavu. Potvrdu rezervacije poslati ćemo mailom!
Oops! Prijava nije uspjela. Pokušaj ponovo.

Tehnologija ima jezik koji se zove programski kod. Mi vjerujemo da je kodiranje osnovna vještina današnjice.

Modul “Programiranje i robotika za djecu od 4. do 5. razreda”  kao dio Apple® Coding & LEGO® Academy bazira se na individualnom i grupnom radu u kojem uz pomoć trenera i različitih aplikacija instaliranih na iPadu te LEGO® robota, djeca razvijaju vještine kao što su logičko razmišljanje, analitika, svladavanje problema, timski rad, prezentacija, motivacija i kreativnost. 

Svako dijete ima tablet iPad na kojem su instalirane različite aplikacije i uz pomoć kojih trener zadaje i prati njihovo rješavanje, motivaciju, odnos prema radu, timski rad i osobni razvoj. Kroz zadatke koje od njih traže aplikacije vremenom dobivaju sve teže izazove, rješavaju ih, ali uz osjećaj igre i zadovoljstva uz punu motivaciju i kontinuirani uspjeh. Rade sami, ali takodjer surađuju s drugima u grupi, prezentiraju svoj uspjeh, ali i slobodno traže pomoć drugih ili trenera. 

Uz aplikacije na iPadima koriste se i LEGO® roboti kojima se počinje robotika, programiraju pokreti i rješavaju različiti zadaci.

Djeca kombinirajući Programiranje i Robotiku razvijaju STEM vještine, a cijeli modul se bazira na programu kojeg Apple® i LEGO® koriste u cijelom svijetu.

iTrainer Apple Academy je jedini Apple Training Centar u Hrvatskoj i Regiji koji koristi taj sadržaj prateći Appleovu filozofiju obrazovanja.

Lokacije

Tečaj se provodi na sedam lokacija u Zagrebu:

iTrainer Centar- Vukasovićeva 1/1.kat,

OŠ Marina Držića - Nalješkovićeva ul. 4,
OŠ Ksavera Šandora Gjalskoga - Mlinarska 35,

OŠ Mladost - Karamanov prilaz 3,,
OŠ Malešnica - Ul. Ante Topića Mimare 36,

OŠ Jabukovac - Jabukovac 30,
OŠ Tina Ujevića - Koturaška 75,

i jednoj lokaciji u Novom Marofu:

OŠ Novi Marof - Zagorska 23.

Termini

Tečaj se provodi jednom tjedno u trajanju jednog sata (60 minuta) i prati dinamiku školske godine. Planirani početak tečaja je u tjednu koji počinje u ponedjeljak 16.09.2019. godine, a završetak u tjednu koji počinje s ponedjeljkom 15.06.2020. godine, pri čemu svaka grupa ima svoj termin u tjednu. Tijekom školske godine organizirati ćemo i tečajeve s manjim fondom sati za sve one koji se nisu upisali u jesenskom roku.

Raspoloživi termini u Zagrebu su od ponedjeljka do petka u vremenima od 16-17 sati, 17-18 sati, 18-19 sati ili 19-20 sati.

U Novom Marofu subotom od 9-10 sati, 10.15-11.15 sati ili 11.30-12.30 sati. Upisani termin ostaje isti kroz cijelo razdoblje provedbe tečaja.

Tek po obradi svih prijava i formiranju grupa biti ćemo u mogućnosti potvrditi termin ili ponuditi alternativni.

Cijena

Cijena tečaja iznosi 300kn mjesečno (PDV uključen), a za polaznike na lokacijama OŠ K.S.Gjalskoga, OŠ Malešnica, OŠ Marina Držića, OŠ Mladost, OŠ Jabukovac, OŠ Tina Ujevića i OŠ Novi Marof cijena iznosi 250kn mjesečno (PDV uključen). Ukupno je 9 mjesečnih rata. Uplate se izvršavaju uplatnicom koju dostavljamo početkom mjeseca za tekući mjesec. Drugo i više djece iz iste obitelji imaju 25% popusta na cijenu tečaja.

Prvi sat je ogledni i u slučaju da se djetetu ne dopadne i ne želi krenuti dalje, vraćamo novac bez pitanja. Moramo napomenuti da takav slučaj još nismo imali :).

Ukoliko imate još pitanja, biti će nam drago pružiti sve odgovore telefonom ili upitnikom koje možete pronaći na našoj stranici pod KONTAKT.

Hvala vam na povjerenju i prijavi na naš tečaj, veselimo se vašem dolasku.

Vaš iTrainer Team

PRIJAVI SE