Uvjeti korištenja

Uvjeti korištenja web mjesta.

SAZNAJ VIŠE
iTrainer ljeTni kamp za djecu

Traže se mali kreaTivci za iTrainer ljeTni kamp. Kako smo zamislili iTrainer ljeTni kamp za djecu? Za djecu od 10-13 godina, iTrainer ljeTni kamp obuhvatiti će kreiranje filma od stvaranja scenarija, snimanja svih njegovih faza do montaže istih. Oni malo mlađi, od 7-9 godina, kreirati će svoju priču u Keynote i iMovie aplikaciji. Filmski fesTival - iTainer ljeTni kamp.

SAZNAJ VIŠE
Dočekajte promjene spremni, pripremite se za posao budućnosti!

Dočekajte promjene spremni, pripremite se za posao budućnosti. Nema razloga za strah. Iskoristimo tehnologiju i njen napredak u svoju korist. Opradavate li održavanje skupe i neučinkovite birokracije zbog iluzije zaposlenosti? Gdje jvidimo rješenje? Ljudi se moraju prilagoditi. Što nam je donjela uberizacija? Industrije koje će se razviti sa napretkom tehnologije. Jeste li ostavili strah i nesigurnost i osvijestili svoje ideje za razvoj?

SAZNAJ VIŠE
SWIFT najbrže rastući programski jezik - top 10.

Swift najbrže rastući programski jezik. Swift u top 10 programskih jezika, zamijenio Objective-C. "Everyone Can Code" program u Europi nakon SAD-a. Zagreb se našao na mapi 28 europskih gradova gdje na jednom mjestu možete naučiti sve o Appleovim proizvodima i tehnologijama. Trend korištenja mobilnih aplikacija u svijetu. Porast e-trgovine za 54% u 2017.

SAZNAJ VIŠE
Apple-ov Everyone Can Code program

Kod. Tehnologija ima jezik. Naziva se kod. Swift. Jezik za početnike i programere s punim radnim vremenom. Apple je stvorio Swift da bude programski jezik koji svatko može naučiti. iPad. Savršen uređaj za učenje kodiranja. iPad čini učenje kodiranja zabavnim i interaktivnim za učenike.

SAZNAJ VIŠE
Zaštita privatnosti

Zašto prikupljamo tvoje osobne podatke i kako to možeš kontrolirati?

SAZNAJ VIŠE