iTrainer ljeTni kamp za djecu

Traže se mali kreaTivci za iTrainer ljeTni kamp. Kako smo zamislili iTrainer ljeTni kamp za djecu? Za djecu od 10-13 godina, iTrainer ljeTni kamp obuhvatiti će kreiranje filma od stvaranja scenarija, snimanja svih njegovih faza do montaže istih. Oni malo mlađi, od 7-9 godina, kreirati će svoju priču u Keynote i iMovie aplikaciji. Filmski fesTival - iTainer ljeTni kamp.

SAZNAJ VIŠE
Dočekajte promjene spremni, pripremite se za posao budućnosti!

Dočekajte promjene spremni, pripremite se za posao budućnosti. Nema razloga za strah. Iskoristimo tehnologiju i njen napredak u svoju korist. Opradavate li održavanje skupe i neučinkovite birokracije zbog iluzije zaposlenosti? Gdje jvidimo rješenje? Ljudi se moraju prilagoditi. Što nam je donjela uberizacija? Industrije koje će se razviti sa napretkom tehnologije. Jeste li ostavili strah i nesigurnost i osvijestili svoje ideje za razvoj?

SAZNAJ VIŠE
SWIFT najbrže rastući programski jezik - top 10.

Swift najbrže rastući programski jezik. Swift u top 10 programskih jezika, zamijenio Objective-C. "Everyone Can Code" program u Europi nakon SAD-a. Zagreb se našao na mapi 28 europskih gradova gdje na jednom mjestu možete naučiti sve o Appleovim proizvodima i tehnologijama. Trend korištenja mobilnih aplikacija u svijetu. Porast e-trgovine za 54% u 2017.

SAZNAJ VIŠE
Apple-ov Everyone Can Code program

Kod. Tehnologija ima jezik. Naziva se kod. Swift. Jezik za početnike i programere s punim radnim vremenom. Apple je stvorio Swift da bude programski jezik koji svatko može naučiti. iPad. Savršen uređaj za učenje kodiranja. iPad čini učenje kodiranja zabavnim i interaktivnim za učenike.

SAZNAJ VIŠE
Uvjeti korištenja i zaštita osobnih podataka

Zašto prikupljamo tvoje osobne podatke i kako to možeš kontrolirati

SAZNAJ VIŠE