July 11, 2018
Početak: 9.00 ili 17.00 sati
Završetak: 13.00 ili 21.00 sati
NAPOMENA:
Zbog velikog interesa, obavezno se prijavi unaprijed.

Radi se u malim grupama, kako bi osigurali dovoljno podrške svakom polazniku.
July 12, 2018
Vukasovićeva 1, 1. kat
iTrainer, Zagreb
Privola za obradu osobnih podataka
Prihvaćanjem ove privole i ustupanjem Vaših osobnih podataka unosom u ovaj prijavni obrazac pristajete na obradu navedenih vrsta osobnih podataka u svrhu koju označite u ovom obrascu.
Opširnije o davanju privole i načinu upravljanja Vašim osobnim podacima možete pročitati ovdje.
Podatke koje navedete u ovom obrascu koristit ćemo isključivo u svrhu prijave, izrade ponude i računa sukladno zakonskim propisima i/ili marketinške svrhe (molimo označite kvačicom u obrascu).
Za navedenu svrhu obrade, pristajem da me iTrainer.hr kontaktira putem sljedećih komunikacijskih kanala (molimo odaberite u obrascu).
* polja su obavezna
Hvala! Zaprimili smo prijavu. Potvrdu rezervacije poslati ćemo mailom!
Oops! Prijava nije uspjela. Pokušaj ponovo.

Čestitamo. Na dobrom ste putu da naučite vještine budućnosti.
Što ćemo sve raditi?

LEGO robotika za vrijeme ljetnih praznika. 

LEGO robotika

Ljetni praznici su počeli, a vi još niste išli na more? LEGO roboti ne odlaze na sunčanje i plažu. Čekaju male prstiće i pametne glavice da se poigraju njima.

Radionica je namijenjena klincima od 1.-8. razreda i traje 2 dana po 4 sata dnevno s uključenom pauzom. 

LEGO robotika

6 razloga zašto upisati dijete na našu radionicu:

  1. Djeca uče kroz igru. Kombinacija stvarnog robota s kodiranjem širi dječju maštu, nadahnjuje snove i stvara povjerenje! Kretanje robota kroz izazovni labirint, reagiranje na njihovu okolinu, kompletnu zagonetku kodiranja na tabletu, rad u timovima, razvijanje vještine strpljenja i kreativne ideje.
  2. Djeca će upotrijebiti niz zabavnih alata  kako bi sudjelovali u tehnologiji i koristili svoje vještine i kritičko razmišljanja. Naš kreativni kutak za djecu nudi LEGO BOOST i Mindstorms EV3 robote .
  3. U 4 puna sata, razvijaju sposobnosti, znanja i vještine u izgradnji i dizajniranju te programiranju  i upravljanju robotima u okvirima inženjerske, tehnološke, računalne i matematičke znanosti (STEM).
  4. Zanimljiva i motivirajuća priroda LEGO aplikacija za programiranje robota omogućuje polaznicima da konstruiraju i programiraju, ostavljajući im pritom mogućnost eksperimentiranja i učenja u sigurnom i poticajnom okruženju.
  5. Intuitivno sučelje za programiranje, u kombinaciji s pomoćnim materijalom, u više lekcija i završnim projektom - izazovom, omogućit će polaznicima brz i jednostavan ulazak u robotiku unutar STEM konteksta.
  6. Radionica ne zahtjeva prethodna znanja ili iskustvo oko programiranja ili izgradnje robota. iTrainer.hr osigurava svu potrebnu opremu (Apple iPad i LEGO Boost i Mindstorms EV3 roboti).
LEGO robotika

Cijena radionice iznosi 500 kuna i plaća se jednokratno po ponudi prilikom prijave, putem opće uplatnice ili internet bankarstvom. Drugo i više djece iz iste obitelji imaju 25% popusta na cijenu radionice.

U terminima:

  1. 09.-12.07.2018. od 09-13 sati ili 17-21 sati
  2. 16.-19.07.2018. od 09-13 sati ili 17-21 sati

Prijavi se preko obrasca na ovoj stranici, a ukoliko još ima mjesta u željenom terminu, rezervirati ćete mjesto na radionici o čemu ćemo vas povratno obavijestiti mailom. Minimalan broj polaznika je 6.

Ukoliko imate još pitanja, biti će nam drago pružiti sve odgovore telefonom ili mailom koje možete pronaći na našoj stranici pod KONTAKT.

Hvala vam na povjerenju i prijavi na našu radionicu, veselimo se vašem dolasku.

Vaš iTrainer Team.