April 3, 2018
Početak: 9.00 ili 14.00 sati
Završetak: 13.00 ili 18.00 sati
NAPOMENA:
Zbog velikog interesa, obavezno se prijavi unaprijed.

Radi se u malim grupama, kako bi osigurali dovoljno podrške svakom polazniku.
April 6, 2018
Vukasovićeva 1, 1. kat
iTrainer, Zagreb
* polja su obavezna
Hvala! Zaprimili smo prijavu. Potvrdu rezervacije poslati ćemo mailom!
Oops! Prijava nije uspjela. Pokušaj ponovo.

Opis

LEGO robotika za vrijeme proljetnih praznika. 

Proljetni praznici su pred vratima, a vi još ne znate kako zabavili i popunili vrijeme vašem djetetu? Lego roboti ne spavanju za vrijeme proljetnih praznika. Čekaju male prstiće i pametne glavice.

Upiši dijete na LEGO robotika i programiranje u Apple Autoriziranom Trening Provideru - iTrainer.hr. Tečaj je namijenjen klincima od 1.-8. razreda i traje 2 dana po 4 sata dnevno s uključenom pauzom. 

6 razloga zašto upisati dijete na našu radionicu:

  • Djeca uče kroz igru. Kombinacija stvarnog robota s kodiranjem širi dječju maštu, nadahnjuje snove i stvara povjerenje! Kretanje robota kroz izazovni labirint, reagiranje na njihovu okolinu, kompletnu zagonetku kodiranja na tabletu, rad u timovima, razvijanje vještine strpljenja i kreativne ideje.
  • Djeca će upotrijebiti niz zabavnih alata  kako bi sudjelovali u tehnologiji i koristili svoje vještine i kritičko razmišljanja. Naš kreativni kutak za djecu nudi LEGO BOOST i Mindstorms EV3 robote .
  • U 4 puna sata, razvijaju sposobnosti, znanja i vještine u izgradnji i dizajniranju te programiranju  i upravljanju robotima u okvirima inženjerske, tehnološke, računalne i matematičke znanosti (STEM).
  • Zanimljiva i motivirajuća priroda LEGO aplikacija za programiranje robota omogućuje polaznicima da konstruiraju i programiraju, ostavljajući im pritom mogućnost eksperimentiranja i učenja u sigurnom i poticajnom okruženju.
  • Intuitivno sučelje za programiranje, u kombinaciji s pomoćnim materijalom, u više lekcija i završnim projektom - izazovom, omogućit će polaznicima brz i jednostavan ulazak u robotiku unutar STEM konteksta.
  • Radionica ne zahtjeva prethodna znanja ili iskustvo oko programiranja ili izgradnje robota. iTrainer.hr osigurava svu potrebnu opremu (Apple iPad i LEGO Boost i Mindstorms EV3 roboti).

Proljetni praznici i LEGO robotika. Djeca uče kroz igru.
Proljetni praznici i LEGO robotika. Djeca uče kroz igru.

Cijena radionice iznosi 400 kuna i plaća se jednokratno po ponudi prilikom prijave, putem opće uplatnice ili internet bankarstvom. Drugo i više djece iz iste obitelji imaju 50% popusta na cijenu radionice.

U terminima:

  1. 03.-04.04.2018. od 09-13 sati ili 14-18 sati
  2. 05.-06.04. 2018. od 09-13 sati ili 14-18 sati

Prijavi se preko obrasca na ovoj stranici, a ukoliko još ima mjesta u željenom terminu, rezervirati ćete mjesto na radionici o čemu ćemo vas povratno obavijestiti mailom. Minimalan broj polaznika je 6.

Ukoliko imate još pitanja, biti će nam drago pružiti sve odgovore telefonom ili mailom koje možete pronaći na našoj stranici pod KONTAKT.

Hvala vam na povjerenju i prijavi na našu radionicu, veselimo se vašem dolasku.

Vaš iTrainer Team.