May 26, 2018
Početak u 09 sati
Završetak u 13 sati
NAPOMENA:
Zbog velikog interesa, obavezno se prijavi unaprijed.

Radi se u malim grupama, kako bi osigurali dovoljno podrške svakom polazniku.
Vukasovićeva 1, 1. kat
iTrainer, Zagreb
* polja su obavezna
Hvala! Zaprimili smo prijavu. Potvrdu rezervacije poslati ćemo mailom!
Oops! Prijava nije uspjela. Pokušaj ponovo.

Opis

LEGO robotika je radionica za LEGO BOOST i Mindstorms EV3 robote u 4 puna sata, razvija sposobnosti, znanja i vještine u izgradnji i dizajniranju te programiranju i upravljanju robotima u okvirima inženjerske, tehnološke, računalne i matematičke znanosti (STEM).

Zanimljiva i motivirajuća priroda LEGO aplikacija za programiranje robota omogućuje polaznicima da konstruiraju i programiraju, ostavljajući im pritom mogućnost eksperimentiranja i učenja u sigurnom i poticajnom okruženju.

Intuitivno sučelje za programiranje, u kombinaciji s pomoćnim materijalom, u više lekcija i završnim projektom - izazovom, omogućit će polaznicima brz i jednostavan ulazak u robotiku unutar STEM konteksta.

Radionica ne zahtjeva prethodna znanja ili iskustvo oko programiranja ili izgradnje robota. iTrainer.hr osigurava svu potrebnu opremu (Apple iPad i LEGO Boost i Mindstorms EV3 roboti).

Cijena radionice iznosi 200 kuna i plaća se jednokratno po ponudi prilikom prijave, putem opće uplatnice ili internet bankarstvom. Drugo i više djece iz iste obitelji imaju 25% popusta na cijenu radionice.

Prijavom preko obrasca na ovoj stranici, a ukoliko još ima mjesta u željenom terminu, rezervirati ćete mjesto na radionici o čemu ćemo vas povratno obavijestiti mailom. Minimalan broj polaznika je 6.

Ukoliko imate još pitanja, biti će nam drago pružiti sve odgovore telefonom ili mailom koje možete pronaći na našoj stranici pod KONTAKT.

Hvala vam na povjerenju i prijavi na našu radionicu, veselimo se vašem dolasku.